Las Vegas är för många mest känt för alla sina extravaganta casinos. Men låt dig inte luras av ryktet, denna neonklädda stad förtrollar turister på många olika sätt och erbjuder underhållning för alla typer av människor. Låt oss ta en titt på flera saker du bör uppleva för att göra din resa till Las Vegas till den absolut bästa.

Upplev The Strip

Han har svävat över Grand Canyon och fått frihetsgudinnan att försvinna. Ett måste i Las Vegas är att se David Copperfield magiska show. I denna show kommer du få se både föremål och personer försvinna. Han har det senaste decenniet uppträtt på MGM Grand Las Vegas och har uppträtt i Las Vegas i snart 30 år. Han är utsedd till världens bästa illusionist.

Städer i staden

Har du inte sett Eiffeltornet i Paris behöver du inte oroa dig. Hotellet Paris Las Vegas som konstruerades 1997-1999 erbjuder en replika på Eiffeltornet i halvskala. Om du tidigare har sett Eiffeltornet kan du alltid käka på Gordon Ramseys “Steak” eller festa hela natten lång på hotellets nattklubb, The Chateau. Hotellets andra replikor av kända Paris-byggnader består bland annat av Triumfbågen samt Palais Royal.

Natur i öknen

24 km väst om Las Vegas ligger Red Rock Canyon National Conservation Area. I det nästan 800 kvadratkilometer stora nationalparken kan du vandra i de otaliga lederna och njuta av både natur och historia. Bergen som du kan se från Las Vegas beboddes förr i tiden av människor och runt vandringsleden kan man se inristade föremål i bergen. Namnet på parken härstammar från den röda färgen på bergsformationerna.

1993 öppnades Cirque De Soleil första show i Las Vegas. Sedan dess har den kanadensiska gruppen underhållit Las Vegas besökare i flertalet shower. Showerna består av cirkus liknande uppträdanden i högoktanig fart och pulserande musik. Ett måste enligt oss är att se en av de just nu pågående showerna i Las Vegas. Det pågår nästan varje dag en ny show runt om i Las Vegas av Ciruqe De Soleil.

Comments are closed.

Post Navigation